Nick:Speedo
Class a spec:Shaman Ele (primarne)/ Resto
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Speedoo
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/407/lahb.jpg/ Screen shot som uploadol z roguny bo som teraz nemal screen zo shamika, ale UI je presne to iste,
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty su upravovane zo standardu pre ele shamana, tak aby my sedeli na icc sezonu, gemy enchy vsetko mam z mojich profiek co mam na postavach, a k rotacii, nie som jeden z tych ludi co maju namacrovanu celu rotaciu a mackaju len jedno tlacitko, upravujem ju v priebehu boja,
WoW historie a zkušenosti: WoW hram uz 5 rokov, a hoci je to uz dlhy cas, stale sa nemozem povazovat za profesionala, skor nieco ako pokrocileho hraca, (profesional podla mna pozna vsetky spelly kazdej classy a vie ich patricne pouzivat v koordinovanom utoku,) Zacal som hrat wowko na ofiku ked tam bol este BC, predal postavu a zacal na servery anthoria, a presiel na Twinstar.
Historie postavy a guildy: Postava bola kupena na lvl 73, doexpena a equipnuta mnou, nikto iny na nu nema pristup. Na Anthorii som bol v guilde Cosmetic Wipes, a po prechode som zostal sam, a skusal som najprv God of Evil, kde som dlho nevydrzal, Six Feet Under (4 mesiace - problemy s netom), Cilmelya ktora uz pomaly umiera,
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Akurat som na volnej nohe, dovod odchodu z poslednej, bol prudky pokles kvality icc raidov, nehovoriac o guildovnej dochadzke a ziadnom progresse + (guild raid sa zmenil na world raid)
Proč chci právě k Vám: No, pridalo sa k vam par spoluhracov od Cilmelye, a pôsobite ako solidna guilda, par krat som bol na vasom sekundarnom icc 25 / world raide, tak si hovorim ze doplnim rady a bude full guild sekund. icc 25
Jak často a kdy jsem online: To sa znacne meni podla toho ako mam robotu, raz som cely den doma, inokedy mam zas nocnu, ale ked sa ucasnim raidu tak neodchadzam az do konca.
Můžeš být online do 24:00? Nie som obmedzeny ani casom ani rodicmy
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Nikdy my fps nekleslo po 50
Alti: Speedo 80 lvl assa / combat rogue
O osobě:
Věk:20
Vyznání: Ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Filmy, hudba, hry, sport - moje hobby
Ak by boli nejake otazky, sem s nimi: