O postavě:Nick: Toax
Class a spec: Hunter, MM/Surv
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... os&cn=ToaxScreen UI: http://www.youtube.com/watch?v=MUpB044dT9I Až na par změn pořád stejný.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): MM hunter, zcela zřejmé proč, nejvetsi dps output. Gemy zatim samozřejmě jen agi, protože nemám dost base arp, abych mohl jet jen full arp.
WoW historie a zkušenosti: No, jednou jsem to tu už psal, nicméně to zopáknu.

Poprvé sem wow hral v létě roku 2005, tehdy ještě na free serveru mystiq, o něco později jsem přesel na oficiální server Shadomoon a později při masovému transferu kvuli špatné odezvě na Drak'thul.
Co se týče twinu, tak to už si přesně nepamatuju, poprvé jsem hrál ještě za dob TBC, v guildě The Lords of Phoenix Wild, nebo tak nějak. Noha by věděl, ten tam byl taky. Později už následovalo spuštění wotlku a poté následovala doba temná (grind Naxxu) a někdy po spuštění Ulduaru jsem si dal herní pauzu.
Někdy kolem vánoc 2012 jsem zas začal hrát, tentokrát na phobosu a to pod taktovkou The Fire Clanu, chtěl jsem zkusit změnu, pve server, atd.
Nyní, po delší odmlce, bych se rád vrátil do své rodné vísky, a proto tedy ta přihláška.
Historie postavy a guildy: Jak už jsem zmínil, tady na Deimosu(rozuměj ještě i společnému serveru) jsem byl kdysi v guildě Lords of Phoenix Wild, další název už si nepamatuju (Eternity to nebyla

) a poté už jen DeathBringers.
Na Phobosu jsem byl v Knights of Czech a později The Fire Clan.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Reroll na Deimos
Proč chci právě k Vám: Když teď v poslední době u nás frčej ty trafiky, tak snad taky jednu dostanu. Jinak se do guildy hlasím ze známosti, samozřejmě. Jen namátkou - Gonz, Biceda, Gorben(teď už asi Laitaine), Moomi, Kolíček, Nožka(ačkoliv už nehraje), Ludva, Blow, Kartáč, Rowča, Železo, Sovička, Židboy, no a další miláčci, na který jsem si teď nevzpomněl.
Jak často a kdy jsem online: Stějně jak kdysi, přes týden, občas i o víkendu, ale to spíš ta přítelkyně..

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Okolo 30 - 40, vlastně je to vidět na tom videu od Iron councilu.
Alti: -
O osobě:Věk:23
Pohlaví: Bimbo
Vyznání: Stejné jako Vithar, tedy žídáček
Povolání: Student/pracant
Něco zajímavého o mně: Takže, jsem z Prahy, v současné době pořád studuji VŠ a při tom pracuji v cestovní kanceláři, takže kdyby chtěl někdo slevu na dovču, tak víte co máte odpovědět níže.