OSOBNÍ INFO:
Nick: Xantha
Class a spec: Priest Disco (Holy)
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=XanthaScreen UI: http://2i.cz/2i/i/526bc2c6/c3d66c92d7ac ... be6d.p.jpgTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Prioritu statu mam dvoji
HPS: Spellpower > crit > haste
Mana Regen: Intel > MP5 > Spirit
De facto s equipem rostou oboji vetve a zda-li posilnit vice HPS nebo Mana regen jde ovlvinit akorat pomoci gemu. Tam davam prednost HPS (tedy spell power). Crit/haste nikdy negemuji. Gemy na Mana regen vyuzivam kombinovane nanejvys pro zisk SP z bonusu.
Glyphy pouzivam: Glyph of PW:S, Glyph of Penance a jako treti mam Glyph of Renew
Misto rotace popisi jednotliva kouzla
PW:S. Dovod, proc brat diskace sebou. Nevim jak moc rozpsat teorii bublinkovani. Podle addonu kdyz vidim, ze kdykoliv nekdo neco natahne, okamzite dostava bublinu, pokud ji jeste nema. Soucasne udrzuji bubliny na targetch, co dostavaji dmg (hlavne tank). V nekterych situacich se vyplaci si dat pred-bubly na raid, pokud vim dopredu, ze dostanou slehu. Prakticky to v raidu vypada tak, ze u vetsiny bossu jede tohle mnohdy skoro stale na plne vyuziti GCD.
Penance: Nepouzivam to vyslovene na CD, ackoli je to pro disca top spell v HPS. Pouzivam to pri nutnosti overhealovat nejaky cil. Soucasne je to nejlepsi kouzlo ve chvili, kdy nekdo dostane ranu na nizke HP, tak timto spellem se velmi rychle da potahnout zpet nahoru. Pred tim vsak vzdy nejdriv jdu PW:S, pokud na sobe cil nema debuff WS z PW:S. Ackoli ma vetsi heal, nez kolik absorbuje PW:S, je dobre taky trochu myslet na to, ze ten spell dava lidem pushback, coz je tak trochu muze srat. Takze kdyz raid nema problemy s HP, neni duvod je obtezovat moc timhle spellem. Je to spis pohotovostni kouzlo, takze neni vhono si CD za kazdou cenu vyplacavat.
Prayer of Mending: Jednoznacne nejdulezitejsi kouzlo ve chvilich, kdy raid dostava kontinualni rany. Ackoli se moc nesoustredim na velka cisla ve statistikach celkoveho absorbu a healu, ale spis resim prusery, tak pokud je raid v situaci, kdy si Mending dokaze vyskakat vsech 5 naboju, jeho healovaci efektivita je na tolik vysoka, ze povazuju za nezbytne jej hazet na CD. I pokud si obskace alespon dva cile, tak to neni tak marne, takze pokud vim, ze nekdo z raidu mimo tanka dostane dmg, preventivne to tam hodim s tim, ze si pak Mending casto skoci prave do tanka.
Renew: Podle meho nejvice podcenovane kouzlo za Disco priesty. I kdyz nejsem Holy, jeho celkovy heal je cca 90% absorbu kouzla PW:S (i kdyz zapocitame bonus z glyphu na PW:S), takze jsou si ta kouzla ve smes dost podobna a oboji se kouzli na instant. Samozrejme bublina diky okamzitemu fungovani absorbu (a nemoznosti overhealnuti absorbem) je daleko praktictejsi. Renew je vhodne pri debufu WS z PW:S. Nejtipictejsi vyuziti kouzla je ve chvili, kdy nekdo dostal dmg a vi se o nem, ze nejakou chvili zas nedostane, coz je pomerne casta situace. Renew tak ma svuj cas na to vyuzit svuj plny heal. Soucasne je to vcelku pomoc jej mit neustale na tankovi, pokud neni zrovna nic jineho na praci. Glyph tohoto kouzla povazuji za uzitecny a priznam se je pro me dost spekulativni, jestli je lepsi mit tento glyph nebo glyph radeji na Prayer of Mending.
Prayer of Healing: Ma sve vyuziti pri dohealovavani celeho raidu (napriklad u coklu v ICC). Pokud raid dostane kompletne plosny dmg narazove, Prayer of Mending tu postrada na ucinnosti a velmi dobre dokaze zvednout raid Prayer of Healing. O plosna kouzla podobna tomuto se spis staraji jini helari, takze timto pomahamam tehdy, pokud neni treba resit zavaznejsi problem, kdy je potreba dat bublinu ci Penanci nejakemu spoluhraci, co je zrovna na umreni. Coz zrovna ve chvilich, kdy se overhaluje cely raid casto vznika, takze po tomto kouzl saham spis vzacne. Mam-li aktivni Inner Focus, tohle je vyborna prilezitost pro nej, pokud to nechci radeji pouzit na Divine Hymn.
Flash Heal: V momente, kdy ma cil na sobe debuff z bubliny, mam CD na Penance, cil ma na sobe Renew a je treba ho nutne healovat, saham po tomto kouzlu. Pokud je overheal opravdu akutni, davam Flash healu prednost jeste pred Renew, ale tam jeho priorita konci (pred ostatni zminene kouzla jej jiz nikdy necpu). Penance ani Renew nespotrebovava buff na zvyseni haste po zakouzleni bubliny, takze pokud je to alespon trochu mozne, davam prednost kouzleni Renew pred prvnim Flash Healem pri overhealovani. Zde bych rad dodal, ze prioritu úred timto kouzlem ma jeste kouzlo
Binding heal, pokud potrebuji dohealovat i sebe. Nekdy se to stava.
Pain Suppression: S timhle se snazim naucit zachazet. Clovek musi byt opravdu hodne odraidovano, aby to umel dobre pouzit. Diky zkusenostem s warrem mi trosku pomoha vybudovany cit na abilite Shield Wall.
Dispell/amolish disease: Vzhledem k tomu, ze je discac hodne o CD, pouzivam tato kouzla spis ja, nez aby podobna musel pouzivat nekdo jiny.
DBM, Omen? Mam oboji. Jako nejlepsi vzhledem k tomu, jak pouzivam sve kouzla, je pro me jeste addon HealBot.
WoW historie a zkušenosti: Postavu jsem vyexpil pomerne nedavno a jsem s ni na 80 chvili. Podstatene vetsi zkusenosti mam s tankem warrem (Zyl) a s DMG magem (Quelinia). Tyto postavy mam u hordy a s nimi jsem zacal hrat nekdy ve chvili, kdy se akorat otevrial Naxx. S prichodem ToC jsem aktivneji hral za maga. V Toc a ICC jiz nemam moc zkusenosti s tankovani, ale spis s DMG u maga (za vsechny specialzace vcetne oblibene forst PvE

). A ted nove se snazim jak mi tu pujde s Disco.
Na twinu jsm byl v guilde s touto postavou v Ninjas in Pijams, ale bohuzel se guilda kratce na to rozpadla. U hordy toho bylo vice. Nejdele nejspis v gilde Exodus nebo ve vlastni guilde Cult of Forseken slozene for fun pred par lety na progresovani HM v UD. Pak jsem si ale chvili dal pauzu, takze jsem uz v gilde nepusobil a po navratu s magem k wow jsem sel do guildy Knightcraft. U ali ted s Discem guildu hledam.
V ICC mám odprogresováno vše na desítku, krome Lich Kinga. I nejake HM, asi nedokazu vyjmenovat presne ktere. Mam spis zkusenosti s magem, ale s Discem se intnzivne ucim a hledam dobrou gildu, ktera by disca vyuzila
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Nebyl plánovaný, prostě se to rozpadlo.
Proč chci právě k Vám: Sla k vam Pazu, ktera mi vyhovovala v minule guilde jako raid leader. Vice lidi z minule gildy k vam preslo. Verim ze vi, kam jdou a soucasne bych se jich rad drzel, protoze relativne normalnich lidi na wow je pro me jako safranu
Jak casto a kdy jsem online: Pokud vim termin raidu dopredu, tak to neni problem. Obvykle jsem ochotny zacit ne drive nz v 7, o vikendu je mi to jedno. Tam se muzu prizpusobovat celkem dost.
Můžeš být online do 24:00? Ano a klidne i do sesti do rana, kdyz na to prijde
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Jo. Nezvladam ho pouzivat akorat ve chvilich, kdy se tu spolubydlici uci a seru ho tim.
Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? Mam kvalitni kolejni pripojeni a popravde jsem nikdy nmel potrebu tady FPS u bossu merit. Merim ho jen thdy, kdyz mam problemy, takze opravdu nvim, kolik to je, kdyz to jede na pohodu. Snad radove 10-20?
Alti: Mage s eq na vsechno vcetne forst PvE u hordy Quelinia, tank warr u hordy Zyl
OSOBNÍ INFO:
Věk: 25
Pohlaví: Muž
Povolání: Astrofyzik. Prace jako kazda jina.
Něco zajímavého o mně: Su z Prahy, ale nenarodil jsem se tu. Na wow mam uchylku si kdeco propocitavat, proto me bavi nejvic hrat za frost maga PvE a diskace priesta PvE, nebot tam vidim prilezitosti to poladit. Jinak jsem celkem bezny, alkoholem ne prilis pohrdajici, do exotickych kuchyni zamilovany, clovek.