Nick: Hixqqo
Class: Mage
Main spec: Fire (18/53/0)
Off spec: Frost (20/0/51)
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Hyperion&cn=HixqqoScreen UI: zapnul jsem alespoň DBM test mod...
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Gemy hlavně na SP, samozřejmě mít hit cap a pak haste + crit... Talenty viz. Armory, klasika pro FIRE mage, 2 talenty v Flame Throwing místo 3/3 SoTM (Hodně mágu si flame nedává, podle mě v ICC dost důležité)... Rotace: Držet Living Bomb, když není lock tak i Scorch, a pak klasika Fireball + když procne hot streak tak pyro.
DBM, Omen? DBMko mám, omen nepoužívám, mám na aggro jiný addon.
Bývalá guilda + důvod odchodu: Na Twinstar jsem přišel v roce 2011 a dá se říci, že od začátku jsem byl v guildě Černá ruka. U černé ruky jsem působil celou dobu, ale před začátkem ICC/WF sezóny jsem skončil s hraním... a to hlavně kvůli škole. Zhruba před měsícem jsem začal znovu hrát a guilda černé ruky prošla řadou změn a mě během mé neaktivity kickli. Novou přihlášku jsem si už nedával...
WoW historie a zkušenosti: WOW jsem začal hrát někdy na střední ještě na patchi 2.4.3 (cca před 5 lety). Co se PVE a PVP týká, tak u mě je to 50 na 50. Jak už jsem zmiňoval, v roce 2011 jsem přišel na Twin, když začínal Ulduar a běžela Furi sezóna. Celý UD jsem odchodil z černou rukou, včetně všech HM. Na furi sezóně jsem posbíral (5/5 furi). Pak přišla další sezóna a TOC, v této době jsem toho nahrál asi nejvíce. TOC i TOGC jsem také celé odprogressoval z černou rukou, achievy mám ( včetně Insanity 10/25).. A z rele sezóny (5/5 rele) ... Před začátkem ICC jsem skončil a nyní jsem zpět. Co se ICC týká, tak taktiky znám, za ten měsíc jsem byl 4x s Whandem 25ku včetně LK a tím jsem si taktiky oprášil.
Proč chci právě k Vám: Nějakým způsobem mě Vaše guilda zaujala co se týká ICC...
Jak často a kdy jsem online: Teď zrovna mám zkouškový tak jsem tu často, ale jinak na domluvený raid a když je potřeba příjdu... Během semestru hraju ve volném čase podle toho kolik je práce...
Můžeš být online do 24:00?(Hlavně v neděli a úterý, kdy je raid time!) S tím nemám nejmenší problém.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Mám a mluvit do něj snad zvládnu
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? 60+ ( na Max detaily, stroj celkem slušnej
)
Alti: Resto druid, Fletnystka (čerstvě doexpená)
OSOBNÍ INFO:Je mi 21 let, pochazím z Litoměřic, ale většinu času jsem teď v Praze na koleji. Studuji FIT na ČVUT druhým rokem.
Aktivně hraju fotbal, s kámošema rekreačně hokej, dále snowboard, lyže, inline brusle, posilka.
Držím se takového pravidla "Nad nikým se nepovyšuj a před nikým se neponižuj." Myslím, že jsem společenský, kamaradský, někdy hodně ukecaný a střelený.
Na závěr: Myslím, že znám svou classu velmi dobře ( mága hraju od začátku). Podle mě jsem týmový hráč, snažím se nefailovat a maximálně se na raid soustředit. Snesu kritiku a nechám si poradit, nebo naopak rád pomohu ostatním.
Na veškeré další dotazy a otázky z Vaší strany rád odpovím.
S pozdravem
Tomáš,
Hixqqo