OSOBNÍ INFO:
Nick: Swiziqq
Class a spec: Warrior Protection
Link na armory a talenty:
Screen UI:
čo sledujeme pri Vašom screene UI: Omen, dbm, OmniCC
Vaše raid framy (obzvlášť pri healeroch): fps mám při raidě okolo 30+- na 25 man
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Staty samozřejmě primárně SP, který taky socketuju, pokud to jde. Talenty, jedu normální healovací:D, jak je vidět, nemám Celestin focus, takže haste cap mám kolem 856 v raidu tak, aby byl maximálně snížen GCD, a tuhle hodnotu přibližně udržuju, takže když mám dost haste, beru crit, a pokud možno itemy se spiritem ( díky talentu mi přidává taky SP).
O rotaci jde těžko mluvit, záleží na probíhajícím eventu, obvykle jedu primárně raid heal (Rejuvenation, wild growth, swiftmend ….. a dál podle potřeby.)
DBM, Omen? DBM mám, omen mám - mám všechno
WoW historie a zkušenosti: Postava je sice koupená, ale wow hraju asi tak 4 roky, takež už mám zahráno spoustu věcí, zde na TS hraju zhruba 2 roky. zkušenosti v raidech, mám bych řekl vysoké, už jen protože jsem si zašel celé icc25hc až po lk, kterého jsem bohužel ale ještě na hc nedal
jinak UD full, togc, full, a nižší raidy samozřejmost
Na Twinstaru jsem byl ve spoustě guild - The Hobble Sawyers než se rozpadli na phobosu a nakonec než jsem si dal pauzičku jsem byl v Endless Agony za resto shamana. EA jsem opustil, protože jsem přestal hráát, prodal char a koupil si tohodle wara
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: již jsem se zmínil výše
Proč chci právě k Vám: Slyšel jsem o DB spoustu věcí a hlavně i jako phobosák vím, že DB je velmi zkušenná guilda se zkušenným vedením a krásným progressem a tak ybch právě V8m chtěl pomoci v další farmě a později při RS
Jak často a kdy jsem online: Na raid není problém být online, ale jinak po škole a nebo když nelítám někde s nějakýma ženskýma:D
Můžeš být online do 24:00?(Hlavně v neděli a úterý, kdy je raid time!) : nevidím v tom problém, většinou chodím spát takhle pozdě:D
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? mikrofon, ts , mumble všechno mám a používám
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? na 25hc si nepamatuji, ale jako tank mám na 25mau u lorda kolem 30fpskdyž stojíme vzadu u zdi:)
Alti: nemáám
OSOBNÍ INFO:
Věk: brzy mi bude 18 let:))
Pohlaví: Chlapec, brzy muž:D
Povolání: Student vnitřního obchodu v Plzni:) (škoda že ne práva v Plzni)
Něco zajímavého o mně: Jmenuju se Patrik a bude mi 18 let a jsem z Plzně, ačkoli i v Plzni bydlím jsem hrdý sparťan, zacož mě asi nepřijmete:D Rád chodím do posilky, koukám na mma zápasy a na fotbal.
To bude ais vše, ikdyž nemám uplně gear, jaký by jste si u tanka představovali, ale to je to nejmenší:)
Díky Patrik