Nick: Adrianos
Class a spec: Paladin Prot/re3
Link na armory a talenty:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=AdrianosScreen UI:
http://imageshack.com/a/img822/8548/qz21.jpgZ raidu screen nemam, ospravedlnujem sa lebo som si kupil nový NB nedávno a znovu nahodil wow. Ked tak mal by som byt na stránkách iných guild.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Staty primárne chce každý vidiet co najviac HP čiže staminy, ktorý aj ja z časti socketujem. Talenty, klasika tankovacie 0/51/20 , významnu rolu u tanka hraje aj Armor Cap, Def cap, expertise, hit, parry aj strenght. Sockety mam full stam ale aj exp. stam , hit + stam a podobne. Okrem expertisu a hitu mam vsetko nad cap. Snazim sa drzat vsetko co najvyssie.
Rotácia. Urcite drzim odzaciatku fightu nasebe sacret shield, RF, BoS a divine pleu. Hadzem si samozrejme aj holy shield a redukcie vtedy ked sa pouzit maju ( zalezi od bosa ) + prehadzujem Seal of Vengeance a Seal of Command podla toho co mám tankovať. Samotná rotácia vypadá umňa tak že davam Judgementy na CD, tak isto aj hammer of righteous a Shield of Righteousness. Ked treba pridrziavam agro s concentračkou s krídlami a s avenger shieldom. Samozrejme ked vidim v Omene že ma niekto nebezpečne dobieha tak mu hodím Salvu. Pri bosoch kde treba dispelovať (Rotface- odbiehacia taktika, LK) dispelujem primárne ja.
DBM, Omen? DBM mám, omen mám.
WoW historie a zkušenosti: Postava je vyexpená od 1, na twine som skoro od začiatku. Predtým som hrával na Sargerasi.
Na twine som bol na začiatku v guilde Meritum Sacrum (tá sa rozpadla), potom som prešiel do Tuatha De Dannan, tam som bol RL aj CL Shamanov, po emigrovaní vedenia sa tiež guilda rozpadla, potom som siel do Uncontrolled Power, kde ma atakovali ostatny R shamani zato ze ich prehealoavam a nedrzim taktiku, nastavl som sa zostal som bez Guildy, potom sa znovu Tuatha De Dannan zlozila. Tak som tam bol znovu RL + CL, ale vedenie stalo zaprd. Odisiel som s all postavami, ostal som bez guildy. Zacal som tankovať a raidovať s worldom. Raz ma zobrali na 10 ICC z guildy Aeternum Vale, po dotankovani az po LK ma vzali hned do guildy- kde som dal aj KS. Ale po 2 mesiacoch GuM odisiel a guilda sa rozpadla. Teraz som na volnej nohe (dúfam že nie dlho).
Na twine mám odchodene a FC všetko čo sa týka Wotlk, na TBC si uz moc neametam ale aj tam som tankoval BT a T5-kové raidy.
V ICC mám odprogresované všetko, z HC mam zabitých cca 5 bosov.Na 25-ke mam na normaly po Sindru zabite a na HC 1. Quarter.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: Rozpad-rozpad-rozpad.
Proč chci právě k Vám: Počul som že ste normálny ludia s dobrý mkolektívom. Tak sa skusím zaradit aj ja
Jak často a kdy jsem online: Priležitostne kvoli FAST VUT Brno. Ale na raidy dobehnem hocikedy od Nedele 15:00+ až do stredy 00:00.
Můžeš být online do 24:00?(Hlavně v neděli a úterý, kdy je raid time!) ak nemám doležitý zápočet alebo skúšku tak ano. Inak do 23:00 vždy.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? ano, hádzať beaty budem
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? Neviem nesledoval som to ale nelaglo mi to este nikdy.
Mám dobrý net s novým PC. 8gb Ram, 2Gb Nvidia, Intel Core i5 Quad 2,6 Ghz.
Alti: Shaman Resto/ele (Airsoft), Mage Arcan/Frost (Darkage), Rogun Sub/Assa (Spanos) 79
OSOBNÍ INFO:
Věk: 21
Pohlaví: Samec (alfa)
Povolání: Real Life - študent, Wow- BS,Min,Jewel,Tail,Herb,ALch,Cook,Fishing,FA -full
Něco zajímavého o mně: Bývam na juhu Slovenska v meste Nové Zámky. Rád rapujem do beatov. Niektorý chvália iný závidia. Som dobrý v kúpelni, vydržím tam sediet aj pol dňa. A ked sa da zajdem do Fitka.