Araya - Death Knight Tank (Blood)
OSOBNÍ INFO:
Nick: Araya
Class a spec: Death Knight Blood 6110 Gear Score 50316Hp UnbuffLink na armory a talenty: Armory-
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n&cn=Araya Talenty-
http://armory.twinstar.cz/character-tal ... n&cn=ArayaScreen UI: Theorycraft: Pull Bosse začínám vždy 2x Icy Touch mezitím než mi doběhne Global CD tak zapnu Blood Tap čímž se mi zressetujou runy a toho využívám k 3 Icy Touch což během něcelých 5-7sec dává 30 000+ TPS. Poto pokračuji Plague Strike a držím dotky. Pak Death Strike(tento spell dává heal cca 12 000 takže pomohu healerum.), následuje Heart Strike. a v mezičase nastackováni Relicu čili 5x Rune Strike
Addony: Deadly Boos Mod, X-Pearl, Dominos, Grid.
World of Warcraft historie a zkušenosti: Tak na Twinstar jsem přišel v době kdy již už tu byl nasazen Datadisk The Burning Crusader. Před tím jsem nejakých 8-10 měsiců působil na Oficialu při datadisku Wotlk, ale musel jsem hru hodně omezovat kvůli škole. Po této kapitole nastal opět Twinstar ale už na woltku jsem rozjel Death Knight a sním Tanka. Začínal jsem tankovat ještě na Naxxramasu na Ulduaru.
Guildy: Když to tak sečtu vlastně jich moc nebylo, asi nejvíce času jsem stravil v guildě UndeRRateD která se bohužel rozpadla a následoval asi měsiční přestup k The Old Republic kde jsem se moc neohřál páč jsem byl přemluven k přestupu k hordě kde jsem působil v guildě Exodus. Na hordě jsem byl do nedávné doby kdy se spojovali realmy a já šel opět k Allianci.
PVE Twinstar: Heroic 5Many absolutně všechny Raidy:
Naxxramas 10/25
Ulduar 10/25
Trial of Crusader 10/25
Trial of Grand Cruasder 10/25- 4/5
Icecrown Citadel Normal 10- 11/12 25-11/12
Icecrown Citadel Heroic 10- 7/12 25-4/12
Proč chci právě k Vám: Hledám přátelskou guildu s mě vyhovujícím Raid Timem což mě vaše Guilda DeathBringers nabízí.
Jak často a kdy jsem online: Na raidy se budu snažit chodit vždy přesně ale asi nastane problém kdy budu mít v práci odpolední, tuto směnu mám vždy 1x do 4 týdnů.
Můžeš být online do 24:00?: Ano vždy seženu basu piv.
Máš mikrofon?: Ano mám a Team Speak a mumble mám též.
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? 25+- záleží kolik mám spuštěných programů okolo
Alti: Arothas Šaman Resto
OSOBNÍ INFO:
Věk: 19 Let
Pohlaví: Muž
Povolání: Kuchař
Něco zajímavého o mně: Bydlím kousek od Plzně a pracuji v Plzni jsem vášnivý Rocker(Metalista). Omlouvám se za pravopisné chyby ale už to píšu po druhé.