INFO O POSTAVĚ:Nick: Masakerka
Class a spec: Warrior protection
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =MasakerkaScreen UI: http://www.youtube.com/watch?v=swJTKjtDOGY tady sem si dovolil šoupnout videjko vlastní tvorby asi rok a půl staré. Nicméně ui vypada cca stejně.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Prot, bez imp. thunderclapu (spousta lidi to jezdi kvuli aoe aggru a pak nedavaji ani demo shout takže zbytečny 3 body pro mě a další věc co stiji za zminku je safeguard- intervenuju rád a často. Rotace je asi taková že mačkám co svítí. Staty full staminu, v gearu sbiram misto armoru co nejvic parry dodge, diky čemuž se mužu pochlubit 35% avoidance na icc25ce a slušnymi Hpčky, k tomu 4x T10 bonus a každou minutu absorb nějakych 12K z bloodrage. Dale co přijde spoustě lidi divne tak nosim dps zbraň duvod je jednoduchy, tank spamuje na global a hero strike mu stejně ubiji glancing blow, takže k čemu bude rychla weapka leda na rage a tu zajišťuje boss. No a pomala dava abilitama 2x vic... tzn víc aggra. Poslední tankovací zbraň co jsem měl byla broken promise z naxxu25 horsemani.
DBM, Omen? DBM, Phoenix Style, RBS, Omen, Recount, Xpearl a samozřejmě focus target... toť moje zakladni tank addony.
Wow historie a zkušenosti: Tak wowko hraju 7 let prvni 3 roky byly sux pak jsem rok lital z guildy do guildy a učil se tankovat, potom sem zjistil že existuje něco jako wowwiki a tankpost za tyden to nastudoval a pul roku wipoval v jedny guildě na narniasu, potom sem tam pul roku dělal RL což vedlo od 8hodin v naxu až po kill yogga10man při kterem jedinem nam asistovali alti z jedne lepší guildy. Potom sem 2 měsíce nehral a ta guilda nesložila ani 5Man tak sem to leavnul a zase šel prudit další guildy. Toť asi vše k těm zkušenostem přidam to že kromě T6 a druhe pulky T5 season mam odtankovano tbc i wotlk (na wotlku chybi prof sindra lk hc), mam zkušenosti s leadrovanim a pouze na wotlku odehrano přes sedm tisic aren (nevymyšlim si v combu prot war rogue date 300 za večer hned) takže se přiznam trochu mě bavi to pvpčko.
Důvod(plánovaného) odchodu z Vaší stávající guildy: To bych nerozebiral nechci pošpinit guildu, navíc skutečnosti mohou byt jine než jak je vidim ja takže uvedu pouze nespokojenost s progresem.
Proč chci právě k Vám: Tož už mě asi 4 lidi lanařili a mate skvělou farmu.
Jak často a kdy jsem online: Když nejsu venku, na pivě, nebo na dotě.
Můžeš být online od 19:00 do 24:00? Když se vzbudim včas tak jo.
Máš mikrofon a zvládáš ho používat? Dobře, ale varoval jsem vás.
Kolik máš FPS u Lorda Marrowgara(25 HC)? Akorat tak tolik abych stihal běhat tam kam mam a nestihal koukat po zbytku raidu. (ne važně na fps se nekoukam, buď to jede nebo ne)
Alti: Malawalla, world spammer shadow priest teprva ho xpim, potom disco.
OSOBNÍ INFO:Věk: 19
Pohlaví: vědci to ještě nepojmenovali.
Povolání: podej podrž na stavbě.
Něco zajímavého o mně: Když mam dobrej den tak dokažu každeho nasrat během 5ti minut i když nechci.